Imagine kunst boeken design koffie

Ontdek moois bij Imagine !

Assortiment

Kijken en kopen bij Imagine. We hebben kunst, boeken en design. Veel boeken! Over design, kunst, cultuur, maar ook leesboeken, nieuw en mooi vintage. Veel design! Meubels, lampen, keramiek en andere ontwerpen van bekende designers en alles origineel uit de tijd. En kunst! Vooral grafische kunst, van kunstenaars van wereldformaat en goed betaalbaar. Maar ook schilderijen en tekeningen en plakaten.

 
Ons team

Even voorstellen! Wij zijn Frédérique Lapuyade uit Parijs en Ard Huiberts uit Amsterdam, en samen hebben we Imagine gestart. Frédérique is meer van de boeken en Ard van de kunst. Maar samen delen we een passie voor kunst, boeken en design.

 

Koffie, thee, Taart en Frisdrank

We schenken koffie van 'Bocca' uit Amsterdam. Direct trade en biologisch. Momenteel in de molen: Fatima koffie uit Brazilië.

En Thee met een grote T: van 'April'. We hebben zwarte, groene, witte, Earl Grey en Jasmijn en kruidenT. En zelf gebakken taart; vaak Kersen-Clafutis, Appeltaart, Citroentaart en ook veganistische - en glutenvrije taart. En soms Brownie en Vegantaart van de bio-winkel Odin. Verrukkelijk gewoon! En...we hebben onze 'secret garden' - een thee-tuin waar je heerlijk kunt zitten.

Openingstijden:

Dinsdag 10:15 - 18:00 uur

Woensdag: 10:15 - 18:00 uur

Donderdag: 10:15 - 18:00 uur

Vrijdag: 10:15 - 18:00 uur

Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur

Zondag 1 mrt 13:00 -15:00 uur

Maandag: gesloten